Interessant

Interessant


Graag deel ik met jullie interessante websites, boeken en dergelijke meer.  Neem geregeld een kijkje om op de hoogte te blijven.  

22 april 2020


Nieuwe website

Het heeft eventjes geduurd, maar midden deze Corona lock down heb ik toch de tijd gevonden om de website in een nieuw kleedje te stoppen.  Welkom!  Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op.  Ik werk op dit moment hoofdzakelijk online en vooral voor dringende vragen.  Aarzel niet om mij een mail te sturen om te bekijken of het aangeraden is jouw vraag nu op te nemen. Wat dringend is, is niet voor iedereen hetzelfde, dus laat ons samen bekijken op welke manier ik er voor jou kan zijn!


Groetjes, 


Maaike


Neem contact op

22 april 2020


Hoogbloeier

Als sinds 2014 maar ik deel uit van het partnernetwerk van Hoogbloeier. Ik verwijs dan ook graag naar de website van Hoogbloeier om op de hoogte te blijven van alle activiteiten van de verschillende partners.

 

www.hoogbloeier.be

22 april 2020


Vriksha

Zelfzorg is zeer belangrijk. Willen we er ten volle zijn voor onze kinderen dan is het noodzakelijk om ook geregeld tijd in te lassen om zelf tot rust te komen. 

Mijn man, Yves, geeft shiatsu (drukpuntmassages), werkt met bachbloesems en organiseert wekelijkse yogasessies (in kleine groep). 

Neem een kijkje op zijn website voor meer info!


www.vriksha.be

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren